Тренират си децата и падна един гръм, аз бях на

...
Тренират си децата и падна един гръм, аз бях на
Коментари Харесай

Треньорът на децата, ударени от мълния: Много им е рано Господ да ги взима

„ Тренират си децата и падна един гръм, аз бях на прилежащото игрище. Отидохме незабавно, какъв брой съм давал изкуствено дишане. Линейките пристигнаха, дишаха децата. Чакаме, доста им е рано Господ да ги взима. Аз съм 45 години по терените, за пръв път ми се случва такова нещо “, сподели пред БТВ Мариян Тодоров, ст. треньор на „ Дунав 2 “, който е бил на стадиона с децата, които бяха ударени от мълния тази вечер в Русе. 

По думите му едното дете се оправило, а другото също почнало да диша, само че то поело мълнията и панталонките му откъм гърба били изгорели. 

Веднага след случая е подаден сигнал към тел. 112 от треньорите, както и от комшия от жилищен блок, който е видял от горната страна какво е станало.

Децата са откарани в две лечебни заведения. Впоследствие стана ясно, че едно от тях е умряло. Лекарите се борят за живота на другото момче, което е признато в реанимацията на УМБАЛ „ Медика-Русе “. 

Останалите деца, които са били на тренировката, са мощно уплашени. На място са били извикани родителите им, с цел да ги приберат вкъщи. От клуба на този стадий отхвърлиха да разясняват, защото всички са в потрес от случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР