ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шансът за условно освобождаване беше отложен

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шансът за условно освобождаване беше отложен
Коментари Харесай

Условно освобождаване отложено за бивш полицейски детектив от Лос Анджелис, осъден за убийството на съпругата на бившия си приятел през 1986 г.

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шансът за условно освобождение беше отсрочен тази седмица за някогашен полицейски детектив от Лос Анджелис, излежаващ присъда от 27 години до живот в убийството на брачната половинка на някогашния й другар през 1986 година

Стефани Лазарус беше наказана през 2012 година за убийството на Шери Расмусен, 29-годишна здравна сестра, която беше пребита и убита до гибел в жилището, който споделяше със брачна половинка си от три месеца, Джон Рютън.

Избран комитет на щатския съвет за чувания за условно освобождение дефинира през ноември, че Лазарус дава отговор на изискванията за условно освобождение. Пълният съвет се зае със случая й в понеделник и по-късно гласоподава да подреди чуване за анулация, препращайки случая до по-нисък състав, с цел да реши дали да анулира по-ранната рекомендация.

Сестрите и вдовецът на Расмусен дадоха прочувствени показания по време на понеделник чувайки за болката им и разказва Лазар като подъл нарушител, който употребява полицейското си образование, с цел да при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР