Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака. Принцесата на

...
Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака. Принцесата на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън преминава през ада, има проблеми след химиотерапията

Кейт Мидълтън продължава тежката си борба с рака. Принцесата на Уелс е подложена на химиотерапия и към този момент се сблъсква с ужасяващите странични резултати на лекуването.

Съпругата на принц Уилям е изцяло изолирана от обществеността поради тежката химиотерапия.

В момента тя е в имението си със фамилията си, а дворецът Кенсингтън не разкрива детайлности за лекуването й. Най-вероятно тъй като към момента няма с какво да зарадва поданиците.

По данни на американското издание RadarOnline, Мидълтън страда доста от резултатите на агресивното лекуване, измежду които са загубата на тегло и коса.

Химиотерапията я е изтощила до краен лимит и принцесата по всякакъв начин се пробва да прикрие неприятното си положение, най-много от трите си деца.

" Кейт и Уилям минават през пъкъла зад стените на двореца ", разкри почитан кралски велможа.

" За страдание, става все по-трудно ", прибавя той.

" Ракът е физическо и прочувствено задължение за разлика от доста други болести ", споделя на собствен ред доктор Стюарт Фишър.

Той означи, че заболяването и химиотерапията нанасят съществени вреди на кралската персона. По думите му, лечението поразява кожата, косата, чревната лигавица и костния мозък. И принцесата не е съумяла да избегне изтощението.

Запознати източници прибавят, че Кейт се е оправя с лекуването като " боец " и е отделя нужното време за отмора и възобновяване.

След това стана известно, че Катрин е била оперирана от медицинския екип на папата.

Все още не е ясно за какво кралското семейство не се е доверило на медици от Лондон, а се е спряло навръх експертите от римската клиника Gemell, които са лекували доста известни персони. Не е изключено по този метод Дворецът да се е опитвал да реализира конфиденциалност.

Според кралския специалист Камерън Уокър, брачната половинка на принц Уилям е задоволително здрава, с цел да участва на някои събития. Той има вяра, че Мидълтън може да се появи пред аудитория това лято.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР