Toyota обяви, че по време на международното изложение в Женева, което

...
Toyota обяви, че по време на международното
изложение в Женева, което
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Идва новата Toyota Supra

Toyota разгласи, че по време на международното изложение в Женева, което ще се състои в началото на март, ще се състои премиерата на “модерна спортна идея, демонстрираща отдадеността на Toyota по завръщането на пазара на един от най-емблематичните й спортни автомобили ”.

Без да навлизат в детайлности и с конкретика само по повод на това, че колата ще бъде показана на 6 март, от Toyota не популяризират никакви подробности за идната си премиера.

По всяка възможност обаче дебютният автомобил на компанията на женевското изложение ще бъде предходник на дългоочакваното ново потомство на легендарната Toyota Supra, разработена съвместно с BMW и нейното ново Z4.

Серийната версия на спортната кола на японската марка, евентуално ще забележим в завършен тип в края на тази или намалото на идната година, макар че през последната година станахме очевидци на множество “засичания ” на тестови прототипи на новата Supra по световните пътища.

По непотвърдена информация, новата Toyota Supra ще бъде оборудвана с трилитровия, редови шестцилиндров мотор на BMW, максималната мощ на който ще бъде около 330 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР