Honda демонстрира за пореден път пълната си отдаденост към електрификацията

...
Honda демонстрира за пореден път пълната си отдаденост към електрификацията
Коментари Харесай

Honda с инвестиция от 64 386 500 000 долара в електрическото си бъдеще

Honda показва за следващ път цялостната си отдаденост към електрификацията на моделното си портфолио, откакто анонсира внушителна капиталова стратегия в размер на 10 трилиона йени (64 386 500 000 щатски долара) за идващите осем години.

" Honda не е трансформирала убеждението си, че електрическите автомобили са най-ефективното решение в региона на продуктите за дребна и къса подвижност като мотоциклети и коли, както и за задачата на Honda да направи електрическите автомобили и FCEV да съставляват 100% от своите световните продажби на коли до 2040 година, която остава непроменена ", споделят от Honda.

" Honda би трябвало да гледа напред към интервала на разпространение на електрическите автомобили и да построи мощна електрическа марка и мощна електрическа бизнес основа от средносрочна до дълготрайна вероятност ", споделят още от марката и показват, че съгласно проекта й, създаваните от нея батерийни детайли в Северна Америка през 20230 година ще бъдат с 20% по-евтини в сравнение с спрямо настоящите.

От Honda анонсират, че във флагманската й 0 Series линия 100% електрически коли ще бъдат включени общо седем модела, които ще бъдат налични за закупуване в световен мащаб. Първите представители на серията ще бъдат налични за закупуване в Северна Америка през 2026 година, след което моделите ще бъдат налични и в световен мащаб.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР