Сексуалният хищник Ребека Джоунс каза на една от непълнолетните си

...
Сексуалният хищник Ребека Джоунс каза на една от непълнолетните си
Коментари Харесай

Педо учителката Ребека Джоунс каза на момчето да легне в колата си, за да не го забележат родителите й

Сексуалният див звяр Ребека Джоунс сподели на една от малолетните си жертви да легне в колата й, с цел да не го видят родителите й.

Учителят, който е правил секс с две тийнейджърки и е родил бебе от едното от тях, през днешния ден беше приет за отговорен в поредност от полови закононарушения. Съдът разбра, че Джойнс е била, когато е взела девствеността на второ момче, известно като момче Б, на 16, от което по-късно забременяла. Нито един от младежите не може да бъде разпознат.

Днес правосъдни заседатели в Кралския съд на Манчестър по шест обвинявания за полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който сте били лице с доверие. Тя ще бъде наказана на по-късна дата.

Журито е чуло поредност от шокиращи случаи, в това число по какъв начин Джоунс подстригва момче А, като му купува дизайнерски колан на Gucci за £345, преди да го заведе в жилището си в Салфорд, Голям Манчестър, където са правили секс два пъти. При различен случай Джойнс качи Момче А в нейното бяло Ауди А1 от покрай дома му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР