Омръзнал собственик на бизнес му хрумва шарлатанска идея да накара

...
Омръзнал собственик на бизнес му хрумва шарлатанска идея да накара
Коментари Харесай

Ядосан бизнесмен пуска 200 гумени патета в огромна локва, създадена от изтичаща тръба

Омръзнал притежател на бизнес му хрумва шарлатанска концепция да накара водоснабдителна компания да поправи изтичаща тръба - като пусне 200 гумени патета в голямата локва, която е основала.

55-годишният Дийн Мейджърс сподели, че е прекарал седмици в опити да накара Yorkshire Water да реши казуса покрай постройката му, което по-късно сътвори голям „ безконечен басейн “. И откакто парцелът в Скиптън, Северен Йоркшир, претърпя вреди от наводняване, той изхвърли яркожълтите патици във водата, с цел да покаже мащаба на казуса.

Дийн показа занимателни фотоси на играчките, носещи се надолу по 15 фута дълга локва в обществените медии - която притегли вниманието на водната компания в X, някогашен Twitter. И той беше разчувствуван, когато техните представители се свързаха незабавно, с цел да ревизират адреса му, преди да изпратят служащи да отстранят казуса на идващия ден.

Дийн сподели: „ Тичът бълбукаше като дребен гейзер. даже сложих къща за кукли и какво ли не, нали знаете, „ Елате и посетете най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР