Ще осигурим 5 нови мобилни камери за контрол на скоростта

...
Ще осигурим 5 нови мобилни камери за контрол на скоростта
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Ще осигурим 5 нови мобилни камери за контрол на скоростта за Пловдив

Ще осигурим 5 нови мобилни камери за надзор на скоростта за Пловдив. Това написа във Facebook претендентът за депутат в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

Двамата с кмета на Пловдив Костадин Димитров организираха диалог с министъра на вътрешните работи и настояха за засилени ограничения за надзор на нарушителите на пътя в града.

Ето какво написа още Георгиев:

В резултат на срещата от страна на Министерство на вътрешните работи бяха поети два съответни уговорката:

- Осигуряване на 5 нови мобилни камери за контролните патрули на Пътна полиция, които ще бъдат доставени в границите на новата социална поръчка, която към този момент е оповестена от ведомството.
- Засилване на полицейското наличие по главните булеварди в Пловдив с висока централизация на ПТП, за което вътрешният министър удостовери, че ще бъде проведено в най-кратки периоди.

България има потребност от устойчиво ръководство, с цел да приемем законодателните промени за стягане на контрола върху скоростта в обитаемоте места и предоставяне на опция на общините да влагат средствата от санкции за съвременни системи за надзор на пътя.

С моя екип изготвихме законопроекта дружно с Националното съдружие на общините, той бе импортиран от депутатите от ГЕРБ-СДС и гласуван от тях в транспортна комисия. За страдание, политическата рецесия прекъсна работата по него.

Затова законовите промени остават наш значим приоритет в работата ни в петдесетото национално заседание.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР