Това са жените, които просто могат да съсипят живота на

...
Това са жените, които просто могат да съсипят живота на
Коментари Харесай

4-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Това са дамите, които просто могат да съсипят живота на всеки мъж с ревността си. Не могат да си намерят място, до момента в който не преровят телефона на половинката и не се уверят, че всичко е наред. Ето кои са най-ревнивите зодии измежду дамите:
ТЕЛЕЦ: Телците са доста рискова зодия. В началото на всяка връзка си дават тип на доста демократични, спокойни и изобщо няма да си кажете, че са ревностни. Докато в това време в тях бушуват гняв и ревнивост, която пазят за по-нататък, с цел да не уплашат индивида до себе си още в самото начало. Когато връзката напредне и се почувстват сигурни, демонстрират рогата си и стартират да стават доста зли. Непрекъснато се нервират от колежки и приятелки на мъжа до себе си. Стават гневни, вършат кавги без причина и просто желаят да обсебят индивида до себе си, тъй че да не мисли за други дами. Успокояват се чак, когато минат 40-те, преди този момент би трябвало да имате здрави нерви, с цел да сте с тях!
 Тези две ЗОДИИ ще бъдат доста УСПЕШНИ в края на април Тези две ЗОДИИ ще бъдат доста УСПЕШНИ в края на април
Успехът е нещо необикновено. Той е ясно доказателство за това, че сме се справили напълно добре с поставената си цел. Успешните хора са...
БЛИЗНАЦИ: Представителите на тази зодия са дами, които в никакъв случай не крият ревността си. Те са доста открити за тази тематика още при започване на връзката, тъй като са били наранени доста пъти и към този момент изпитват боязън от това някой да не им изневери още веднъж. Именно по тази причина са доста бдителни, постоянно наблюдават деликатно държанието на колегата си и може да му съсипят живота с непрестанното натякване, че не им обръщат доста внимание, че излизат в компания, в която има дами и какво ли още не. Те непрестанно желаят да са покрай мъжа до себе си, не го пускат на никое място без да ги вземе с тях, което несъмнено омръзва доста бързо на всеки един мъж!
ДЕВА: Девите са едни от най-проклетите зодии в една връзка. Те просто няма да оставят мъжа до себе си на мира. Ще намират и най-малките мотиви да се заядат. Тяхната ревнивост е по-скоро търсене на внимание. Ревнуват постоянно, когато мъжът до тях обръща внимание на нещо друго, само че не и на тях – работа, занимание и какво ли още не. Девите желаят непрестанно да са обожавани, да бъдат дружно с индивида до тях, той да им написа и звънни непрекъснато, което е доста задушаващо за всеки един човек. Затова мъжете бързо се изморяват и жигосват Девите са луди дами, с които не желаят да имат нищо общо.  
СКОРПИОН: Скорпионите са дами, които отмъщават грубо, в случай че някой им изневери. Много внимават с индивида до себе си, постоянно му ровят по телефона и знаят всичките му пароли. Искат да имат цялостен надзор без другият да се усети и постоянно им се получава. Мъжът до тях въобще не подозира, че е под непрекъснато наблюдаване и е относително спокоен досега, в който Скорпионите не изровят някой двузначен чат и не стартират да хвърлят огън  и жупел. Докато мъжът до тях не е на колене от безсилие, няма да го оставят на мира. Мъжете за огромна изненада не си потеглят от тази зодия, тъй като си мислят, че ревността им е симптом на огромна любов. Скорпионите са доста хитри, в никакъв случай не забравяйте това!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР