Трябва да сложим край на Избори до дупка“. Това заяви

...
Трябва да сложим край на Избори до дупка“. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да сложим край на „избори до дупка“!

„ Трябва да сложим завършек на „ Избори до дупка “. Това съобщи Бойко Борисов в Сандански. Той добави, че се надява ГЕРБ да резервира най-малко досегашната си численост евродепутати „ Тази численост от шест души включва и претендента на нашия съдружен сътрудник Съюз на демократичните сили “, уточни той.

Борисов дойде в Сандански за предизборно събитие на партията в спортната зала в града. Оказа се обаче, че симпатизантите на ГЕРБ са два пъти повече от потенциала на залата. Тя побира 500 души. Организаторите добавили още 300 места,
само че и те не стигнали за всички, които желаят да видят кандидат-депутатите
от Благоевградско и персонално водача на ГЕРБ. Там са още евродепутатите Андрей Новаков и Асим Адемов, както и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.
Следващият министър-председател на България е Бойко Борисов.
Това съобщи пък пред симпатизантите на ГЕРБ в Сандански лидерът на листата на партията в Благоевград и Брюксел Росен Желязков.

Желязков напомни, че през вчерашния ден във Враца Борисов забрани на хората си да приказват против досегашните си сътрудници от ПП-ДБ. И ги прикани да приказват на симпатизантите си за това какво са създали за тях до момента и за програмата си.

Няма по какъв начин, когато
техните съществени послания са основани на несправедливата ненавист
към ГЕРБ. Не се багра да кажа това. Защото във всяка тяхна неистина и операция през последните години прозираше това. Тяхното предпочитание ГЕРБ просто да го няма, разяснява Желязков.

Всичко казано като негатив на ГЕРБ издава не тревога, тъй като тя е дифузно проявяване, а боязън. А страхът се изпитва тогава, когато човек има чувството, че губи нещо, с което се отъждествява, или е мощно притеглен. Тези хора се отъждествиха с облика, който си предписаха – нови, млади, съвременни, сподели още той.

ГЕРБ има подготвена предизборна стратегия още от преди началото на акцията, защото тя бе оповестена в деня на откриването й, което бе в Стара Загора. Тя към момента не е била показана публично, само че
през днешния ден Желязков издаде, че в нея партията му планува
през идващите години благосъстоянието на българина да доближи до 80% от това на европееца.

Сигурно мислите, че ще ви приказваме единствено за национална политика, само че не е по този начин. Тук сме, тъй като желаеме по витрините на магазините в Сандански да има не по-лоша храна от Щутгарт. Не желаеме опашки, желаеме Шенген, сподели Андрей Новаков.

След Сандански, Борисов отива в Петрич за формалното разкриване на Хераклея Синтика.



Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР