Трябва да сложим край на Избори до дупка, заяви Бойко

...
Трябва да сложим край на Избори до дупка, заяви Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сандански: Трябва да сложим край на Избори до дупка!

" Трябва да сложим завършек на " Избори до дупка ", съобщи Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Сандански и добави, че се надява ГЕРБ да резервира най-малко досегашната си численост евродепутати: " Тази численост от шест души включва и претендента на нашия съдружен сътрудник Съюз на демократичните сили.

" Инерцията и омразата, която са насадили в последните години от вдигнатите юмруци, освен в България, към този момент има своите действителни измерения, тъй като омразата ескалира и това, което се случи с премиера Фицо, това което става в Европа е пъклен притеснително ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сандански. 

" Е, няма нация, която стои на едно място три години и желае разцвет и туризъм. Кой си го аргументи това? Причиниха го българите с част от обслужващите медии. Томислав Дончев преди три години имаше 3-4% асимилиране на Еврофондовете, не че нямаше да прави акция, нямаше да го има в ГЕРБ. Сега с помощта на това, което гласувахте тия три години, имате 3% асимилиране по Противовъздушна отбрана, от милиардите, които чакахме в Брюксел. 

" Какво ви трансформираха три години? Боклукчарника в края на " Струма ", там и парите ги няма. Как сме вдигнали парите на пенсионерите? Да не сме ги произвели? Взели сме заеми, задължили сме децата и внуците. Каквото си направи един народ самичък, различен не може да му го направи ", отсече Борисов. 

Той изброи и част от плановете, които са щели да бъдат подготвени, в случай че ГЕРБ е бил на власт през последните три години.

" ГЕРБ били отговорни за регулаторите? Защо Петков с болшинството си не смени регулаторите? Защото нямаме толкоз партийци за постове. Свършиха им партийците, другите отидоха министри и единствено аз и Киро им останахме в Народното събрание. Всичко друго отпътува, нямаха хора.

Викаха ми: " Ние сме превъзходната седморка ".

Питам ги: " Що сте единствено двама? ".

" Ми няма хора ", пошегува се водачът на ГЕРБ. 

" Правихме мостове и тунели, караш 10 мин и отново влизаш в задръстването. Нямаше смисъл. Границата - нещо което обещаваме и ще създадем. България имаше нулева миграция, беше за образец. Идваха, с цел да я видят и да кажат: " Браво ". А " отлично " на благоевградски език значи да ти дадат пари, даваха 150 милиона евро ", изясни Борисов и посочи, че България е получила най-вече пари. 

Спортната зала в Сандански, където се организира срещата на ГЕРБ, е претъпкана с хора. Водач на листата на ГЕРБ е Росен Желязков. Той показа на влизане в залата: " Този регион очакваше най-вече автомагистрала " Струма " да е подготвена. Знаете какво се случва, когато потеглят българите да пътуват към Гърция и назад, а и освен. Това е свободното придвижване на артикули и услуги. Този регион го очакваше това нещо. За страдание поради приумиците на избрана екологична клика този план няма да се случи до 2030 година, а трябваше да е подготвен през 2027 - приказваме за Кресненското дефиле ".

Желязков изрази вяра, че хората " ще гласоподават с разума, а освен със сърцето си ". Запитан дали ще замине за Брюксел или Страсбург, в случай че завоюва евроизборите, той съобщи, че това няма да е единствено негово решение, а групово.

Ето и видео от срещата на управлението на ГЕРБ със симпатизанти от област Благоевград:


ТЕМА преди 53 минути 1494 преди 7 часа 747 преди 1 ден 1436
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР