Шофьорите трябва да бъдат изключително внимателни, пътувайки по нашите пътища

...
Шофьорите трябва да бъдат изключително внимателни, пътувайки по нашите пътища
Коментари Харесай

Метеорологичните условия в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава спешно предупреждение към британските шофьори на фона на опасенията за „опасност за живота“

Шофьорите би трябвало да бъдат извънредно деликатни, пътувайки по нашите пътища довечера – както метеорологичните предизвестиха, че ще има опасност от „ заплаха за живота “ ".

Метеорологичната работа заяви на Mirror, че пръскането и наводненията по пътищата в цялата страна, въпреки и изключително в Северен Уелс, Мидландс и Северозападна Англия, ще основат извънредно огромен брой рискове за водачите.

>

До 60 мм дъжд - съвсем общият за май - ще падне в цялата страна единствено за няколко часа довечера, сподели метеорологичната работа. Това ще аргументи сложните условия на шофиране, значително за които е издадено предизвестие за времето - и ще остане в действие до 23 часа.

Говорейки с Mirror, Крейг Снел, метеоролог в службата, сподели: „ С преваляванията, чакаме локализирани спирания и на странни места може да има повърхностни води по пътищата. Ще има доста неприятни условия за пътешестване.

„ По принцип през идващите няколко часа всеки, който кара през Мидландс. или Уелс би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР