Лидерът на лейбъристите каза: Когато фактите се променят, обстоятелствата се

...
Лидерът на лейбъристите каза: Когато фактите се променят, обстоятелствата се
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър настоява, че е „достоен за доверие“ – като ново предложение на избирателите в сравнение с изоставени лидерски обещания

Лидерът на лейбъристите сподели: „ Когато обстоятелствата се трансформират, събитията се трансформират. Добрите водачи знаят, че би трябвало да се адаптирате и да се променяте с това. "

Лидерът на лейбъристите говореше след огромно предизборно събитие в Есекс, където изложи „ първите стъпки " на лейбъристко държавно управление, преди обществеността да се насочи към урните.

Най-новото в политиката: Сунак удари с директен въпрос - до момента в който Стармър обрисува обещанията

Шестте цели, които бяха съпоставени с обещанието, което сър Тони Блеър даде на гласоподавателите преди общите избори през 1997 година, би трябвало да реализират икономическа непоклатимост, редуциране на описите на чакащите в NHS, битка с антисоциалното държание, набиране на 6500 нови учители, пускане на ново командване за сигурност на границите и основаване на обществена Great British Energy.

Сър Кеир сподели, че програмата е „ ще бъде мъчно “ за реализиране, добавяйки, че обществеността може да чака обещанията да се материализират в границите на два манда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР