АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Губернаторът на Мериленд Уес Мур подписа

...
АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Губернаторът на Мериленд Уес Мур подписа
Коментари Харесай

Губернаторът на Мериленд подписа законопроект за създаване на щатски център за оръжие

АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Губернаторът на Мериленд Уес Мур подписа законопроект в четвъртък за основаване на нов щатски център за попречване на насилието с оръжие.

Губернаторът разказа центъра като първия по рода си, откогато Белият дом прикани щатите да образуват свои лични центрове, с цел да съсредоточат по-добре напъните за прекъсване на насилието с оръжие. Мур също по този начин подписа две други ограничения, свързани с въвеждането на оръжия в закон, в това число законопроект, който ще разреши на държавните и локалните чиновници да държат виновни членовете на оръжейната промишленост в цивилен съд, в случай че не дават отговор на минималните стандарти за попречване на щета.

Друг законопроект уголемява дефиницията на „ активатор за задействане на бърз огън “, с цел да включва автоматизирани запалки, известни също като превключватели Glock, като ги не разрешава в щата.

Миналата година президентът Джо Байдън сътвори първата по рода си федерална работа за предварителна защита на насилието с оръжие, която се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР