Това може да означава разработването на ново сгъваемо устройство от

...
Това може да означава разработването на ново сгъваемо устройство от
Коментари Харесай

Следващият сгъваем Google Pixel може изобщо да не е Pixel Fold 2

Това може да значи създаването на ново сгъваемо устройство от страна на Гугъл, което има късмет да бъде освен правоприемник на Pixel Fold, само че и да е устройство в стила на Galaxy Z Flip.

Ще ви напомним, че Гугъл Pixel Fold беше показан единствено преди няколко месеца, само че, явно, компанията към този момент работи върху идващото си устройство.

В най-новата версия на приложението Гугъл Pixel Buds е намерено кодовото име „ Comet “. Според информация от 9to5Google, това кодово име е намерено дружно с имената на Pixel 8 и Pixel 8 Pro (Shiba и Husky).

Като се има поради, че Pixel 8a към този момент е с кодово име „ Akita “, „ Comet “ не дава отговор на тематиката за породата кучета от серията Pixel 8, от което пораждат въпроси по отношение на неговата цел.

Оригиналното кодово име на Pixel Fold беше „ Passport “, което евентуално се отнася до концепцията на устройството, наподобяващо паспорт. По-късно обаче беше променено на „ Felix “, с цел да подхожда на серията Pixel 7.

Без спомагателна информация наподобява, че Comet може да е Pixel Fold 2. Но има късмет Comet да се отнася и до ново устройство на хоризонта. Може ли Гугъл да работи върху Pixel Flip? Вероятно известно време няма да получим този отговор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР