Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново,

...
Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново,
Коментари Харесай

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, само че в последно време се следи скок на известност с помощта на наклонността за „ стъклена кожа “.

TikTok-ers разгласяват видеоклипове за това по какъв начин да получите външен тип, като употребявате Nivea Creme и маслена капсула с витамин Е. Просто ги смесете, задушете цялото си лице и стъклената кожа може да бъде ваша.

Но не всички специалисти считат, че това е добра концепция и в случай че се притеснявате, може да изглеждате по-скоро потни, в сравнение с мокри, можете да се възползвате от преимуществата, просто като инвестирате в артикули, които към този момент съдържат витамин Е. В края на краищата той е извънредно добър за всички видове кожа.

„ Витамин Е е значим мастноразтворим антиоксидант и се употребява в дерматологията повече от 50 години “, споделя Моли Арнолд, регистриран асоцииран диетолог в Holland & Barrett. „ Може да помогне за предотвратяване от негативните резултати на оксидативния стрес, породени от излагане на ултравиолетови лъчи и замърсяване. “

З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР