През май смартфоните от серията Galaxy на Samsung се предлагат

...
През май смартфоните от серията Galaxy на Samsung се предлагат
Коментари Харесай

Флагманите на Samsung през май идват на специални цени от А1 с отстъпка до 500 лева и план Unlimited от А1

През май смарт телефоните от серията Galaxy на Samsung се оферират от А1 на специфични промоционални цени с отстъпки до 500 лв. от цената в брой. 5G устройствата се оферират с проект Unlimited с 50% отстъпка за първите 6 месеца от контракта и в разнообразни разновидности на паметта.

В промоцията, която идва в точния момент за подготовката за абитуриентските балове, вземат участие моделите Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip5, Samsung Galaxy Z Fold5, Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy Z Fold4.

Кои са флагманите на Samsung:

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 разполага с 6,4-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2x екран, който обезпечава повече екран с оптимални цветове и контрастност, с помощта на технологията Vision Booster. Устройството има 3 съществени камери (50MP+10MP+12MP) и 12-мегапикселова селфи камера, позволяващи снимане на фрагменти с високо качество даже при отдалечено снимане с умното решение AI Zoom. 5G смарт телефонът има моден дизайн с разновидни цветове и идва в комплект с безжични слушалки ttec MODE от А1. През сегашния месец Samsung Galaxy S24 256GB може да бъде закупен с 300 лв. отстъпка против 949,99 лв. в брой с проект Unlimited от А1.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra e най-високият клас смарт телефон от новата серия Galaxy S24 и през май се предлага с 300 лв. отстъпка за 1759,99 лв. в брой с проект от А1. Моделът е с мощна 200-мегапикселова съществена камера, придружавана от 50MP и 10MP обективи, както и 12-мегапикселова предна камера. С такава камера всеки кадър наподобява като от професионален уред, а функционалностите на Galaxy AI, които Samsung дава, придвижват преживяването по време на снимане на друго равнище. Освен с мощна камера, 5G смарт телефонът е екипиран и с огромна 5000 mAh батерия с опция за супербързо зареждане. Така даже в най-натоварените дни, смарт телефонът няма да ни съобщи.

Samsung Galaxy Z Fold5

Най-новият модел от серията Fold разполага с тройна съществена камера (50MP + 12MP + 10MP) и две селфи камери – 10-мегапикселова на външен екран и 4 MP на вътрешния. Благодарение на сгъваемия формфактор, опция за висококачествено селфи има и с главната камера, до момента в който се гледате на главния екран. Дизайнът на пантата също е усъвършенстван, което го прави по-тънък и лек от неговия предходник. С огромният, 7,6 инчов екран при разтвор, който този модел обезпечава, игрите, четенето на книги или гледане на филми е по-приятно в сравнение с всеки различен смарт телефон с по-малък екран.

Samsung Galaxy Z Flip5

За феновете на по-компактни и функционални устройства Samsung Galaxy Flip5 е идеалното решение. Последният модел от Z Flip серията е с още по-голям 3,4-инчов външен екран и разрешава улеснение при носене и прибиране, до момента в който в това време обезпечава и огромен екран за следене на всичко. Снимането с този смарт телефон е комфортно и елементарно с FlexCam – единственото, което би трябвало да извършите е да си изберете камера и ъгъл на снимане. Той идва в 4 красиви нюанса (Мента, Графит, Естествен памук, Лавандула) и през май е наличен на промоционална цена от А1. Galaxy Z Flip5 256GB може да бъде закупен с понижение от 500 лв. за 849,99 лв. в брой с проект Unlimited и отстъпка от 50% за първите 6 месеца на контракта.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 е по-достъпен модел, който през месец май се предлага с 500 лв. отстъпка против 459,99 лв. в брой за 128 GB и 549,99 лв. за 256 GB от А1. Моделът също идва в комплект с безжични слушалки ttec MODE и 50% отстъпка за първите 6 месеца от Unlimited проекта. Galaxy S23 разполага с Dynamic AMOLED 2X екран и висока резолюция, както и мощен процесор -Snapdragon® 8 Gen 2. Основната камера се състои от 50MP+12MP+10MP, а предната селфи камера е 12-мегапикселова. Батерията на Samsung Galaxy S23 е 3900 mAh и разрешава дълго време на интензивно потребление, а с усъвършенстваните функционалности за Nightography, даже моментите на мрачно биват запаметявани в красиви фрагменти.

Част от промоционалната акция на А1 през май са и Samsung Galaxy S24+, Samsung Galaxy Flip4, Samsung Galaxy Fold4, Samsung Galaxy S23+ и Samsung Galaxy S23 Ultra, като всеки от тях може да бъде закупен на специфична цена с отстъпка до 500 лв..

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР