Samsung ще представи няколко устройства в новата си серия Fold6.

...
Samsung ще представи няколко устройства в новата си серия Fold6.
Коментари Харесай

Galaxy Z Fold6 FE ще излезе на пазара през следващата година

Samsung ще показа няколко устройства в новата си серия Fold6. Очаква се Samsung да показа три разнообразни устройства: Galaxy Z Fold6, Fold6 Ultra и Fold6 FE. Всъщност някои изтекли спецификации за серията Galaxy Z Fold6 се появиха по-рано.

Samsung пое водачеството на пазара на сгъваемите смарт телефони, като показа една от първите сгъваеми версии. В момента обаче те изостават във връзка с дизайнерските нововъведения. Китайските производители на смарт телефони създават доста по-компактни сгъваеми телефони. От друга страна, Samsung следва сходна философия на дизайна от години и е заслужено да се каже, че техните сгъваеми телефони не са доста комфортни за улавяне.

Според скорошинданни на ITHome, корейското софтуерно издание The Elec твърди, че потребителите може да са недоволни от дизайна на Galaxy Z Fold6 FE. Освен това се оповестява, че Samsung обмисля отсрочване на стартирането на пазара на Galaxy Z Fold6 FE. Очакваме единствено Z Fold6 и Z Flip6 да бъдат показани на идното събитие на Samsung. Galaxy Z Fold6 FE наподобява е непокътнат за идната година.

Samsung може да отсрочи стартирането на Z Fold6 FE, с цел да показа по-тънко сгъваемо устройство. Например, в случай че дебелината на Huawei Mate X3 е 11,8 мм, то Z Fold5 е 13,4 мм в сгънато положение. Като се има поради историята на Samsung със серията Galaxy S, забавянето с дизайна на Z Fold6 FE не е толкоз изненадващо. Например Galaxy S23 беше пуснат на пазара през февруари 2023 година, а Galaxy S23 FE през октомври 2023 година Samsung нормално резервира устройствата с надпис „ FE “ за по-късните версии.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР