Това беше само първото полувреме. Ще се боря да се

...
Това беше само първото полувреме. Ще се боря да се
Коментари Харесай

Младич: Това беше само първото полувреме

Това беше единствено първото полувреме. Ще се боря да се отстранен тези наложени неистини и да се разкрие действителната истина за битката на сърбите.

Това сподели някогашният пълководец на босненските сърби Ратко Младич посредством своя наследник Дарко Младич пред сръбския в. „ Вечерние новости “.

Според сина неговият татко е бил доста ядосан поради вчерашното решение на Международния углавен арбитражен съд за някогашна Югославия в Хага, който го осъди на пожизнен затвор поради осъществяването на редица закононарушения, в това число геноцид, военни закононарушения и закононарушения против човечеството, оповестява Македонската осведомителна организация.

Дарко добави още, че съгласно Младич „ всичко е неистина, Хага не е съд, а комисия на НАТО “.

По думите му сега главен приоритет е да се положат нужните грижи за здравето на Младич и да му се обезпечи лекуване в Сърбия, съобщи БГНЕС.

Вчера Международният углавен арбитражен съд за някогашна Югославия в Хага осъди Младич на пожизнен затвор, признавайки го за отговорен по 10 обвинявания, осъществени по време на военния спор в някогашна Югославия през 1992-1995 година, при който умират 100 000 души, а други 2,2 млн. са принудени да изоставен домовете си.
Процесът против „ касапина от Босна “ е последното дело пред интернационалния арбитражен съд, който ще затвори порти идващия месец. Той продължава към този момент четири години и е едно от най-значимите каузи за военни закононарушения в Европа след Нюрнбергския арбитражен съд частично поради мащабите на осъществените закононарушения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР