Точкуването на конкурса става за 3 места. Първо място дава

...
Точкуването на конкурса става за 3 места. Първо място дава
Коментари Харесай

Грозната гавра с Мис България продължава! За първи път проговориха членове на журито и обявиха сензационно...

Точкуването на състезанието става за 3 места. Първо място дава 10 точки, второ - 6 точки, а трето - 3 точки. При Тамара няколко членове на журито са я поставили преди всичко. Това съобщи в ефира на Нова тв уредникът на състезанието " Мис България Ирина Папазова. " Имаше пет девойки с няколко първи места. Момичето от Пловдив имаше най-вече първи места, само че имаше по-малко втори и трети места, в сравнение с победителката ", разкри Папазова.

" Проблемът е, че се размиха гласовете сред пет девойки. Конкурс е, първите три за мен са първи, защото ще могат да се покажат и да показват България ", заключи още уредникът на Мис България 2017.

В ефира се включиха двама членове от журито, които пък обявиха, че не са сложили преди всичко Тамара. Това са Мария Бонева и Иво Танев.

" За мен Тамара беше на второ място " , разгласи тя.

След това Иво Танев, който е и хазаин на събитието, съобщи:

" Тази година, която и да беше спечелила, хората нямаше да бъдат удовлетворени. Нямаше блестящо изявено момиче, нямаше я царицата. Ирина е извънреден уредник, девойките също бяха ужасно възпитани. Защо е тази нервност?, попита Танев.

И продължи:

" Аз Тамара персонално не съм я присъединил в тройката си , по този начин съм решил, моята класификация е друга, само че е удивително за какво сме такива хора. Никакъв напън не е имало, безусловно свободна воля! ", заключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР