Ha 57 години един от най-популярните български актьори извън страната

...
Ha 57 години един от най-популярните български актьори извън страната
Коментари Харесай

Синът на Николай Бинев и Домна Ганева се ожени

Ha 57 години един от най-популярните български артисти отвън страната - Велизар Бинев, подписа брак с обичаната си Карамфила Сидерова. Красавицата е по-млада от Бинев и работи като художник. Това е втори брак за Велизар, който преди този момент бе женен 12 години за балерина. Карамфила има наследник от предходна връзка, само че за нея не е ясно дали тя е била скрепена с брак. 57-годишният Велизар е извънредно забавен, освен като артист. Колегите му знаят, че си е партнирал с Бен Кингсли, Харви Кайтел, Антонио Бандерас, Мел Гибсън, Кейт Бекинсейл, Майкъл Кейн, Жулиет Бинош и доста други звезди на международното кино. Но по-популярен е като сина на огромните български артисти Николай Бинев и Домна Ганева.

Велизар е по-малкият им наследник, а по-възрастният към този момент не е жив. „ Обожавам да сготвям, вървя постоянно по ориенталски пазари, а коктейлите ми са най-голямата пристрастеност “, споделя Бинев.

От няколко години артистът е научил, че страда, от дислексия, която психоаналитикът му разкрил. „ Но мама и баща в никакъв случай не схванаха, че я имам, мислеха, че съм ленив “, с усмивка споделя Бинев. Велизар е някогашен водещ и по Би Ти Ви на паранормалното предаване „ Може би са те “. „ Знам, че има паранормално, татко ми правеше хороскопи, гледаше и на карти, въпреки че споделяше, че не познава. А майка ми сънуваше и се сбъдваше. Цялата ми рода е цялостна с хора с такива качества. Баба ми, майката на татко ми, също гледаше на кафе “, признава Бинев.

С Карамфила известният ни артист се познава от много време. Освен надарена художничка тя е и винтидж експерт, занимава се с мебели и аксесоари. Изучавала е Space Design в НХА. Декупажът влиза в артистичния й боеприпас с любознание и остава едно от най-любимите й неща. В къщата на двамата влюбени готви главно Beлизар, който е занаятчия на всевъзможни мастършеф степенни менюта. Карамфила пък стопля сърцето му с картините и виталното си въодушевление, хвалят ги приятелите им. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР