Тези бебета са родени преди няколко години и са станали

...
Тези бебета са родени преди няколко години и са станали
Коментари Харесай

Завинаги свързани! Близначки се родили хванати за ръце

Тези бебета са родени преди няколко години и са станали известни по целия свят, защото Джена и Джилиан се появили на бял свят, хванати за ръце. Момичетата към този момент са пораснали и до през днешния ден са си доста близки.

Това е доста необичаен случай. Те са родени в една амниотична торбичка в матката на майката, което е извънредно рисково за близнаците и постоянно такива случаи приключват със гибелта на един от тях.

 близначки

Разликата сред девойките е безусловно няколко секунди и когато се родили всички присъстващи в залата останали безмълвни, тъй като бебетата се държали за ръце.

Както си спомня майката на близначките: „ Когато видях това, сърцето ми се стопи, а брачният партньор ми имаше сълзи в очите. Дори личният състав на болничното заведение беше разчувстван. “ През годините съвсем нищо не се е трансформирало – те към момента са си близки.

 момичета-близначки

„ Има някаква необяснима връзка сред девойките. Те са постоянно дружно и постоянно се държат за ръце. Ако се опитате да ги разделите или извършите нещо с всеки от тях поотделно, те стартират да плачат. Те просто не могат да бъдат една без друга “, споделя Сара, майката на девойките.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР