Тейлър Фриц детронира Стефанос Циципас в Монте Карло. На турнира

...
Тейлър Фриц детронира Стефанос Циципас в Монте Карло. На турнира
Коментари Харесай

Шок в Монте Карло: Цицпас изхвърча от турнира на 1/4-финалите

Тейлър Фриц детронира Стефанос Циципас в Монте Карло. На шампионата по тенис от сериите " Мастърс " американецът го победи с 2:0 сета – 6:2, 6:4 в дуел от четвъртфиналната фаза.

Световният №3 в ранглистата на ATP беше в серия от 12 следващи победи в Монте Карло. Гъркът завоюва последните две издания на шампионата. Днес обаче Фриц доминираше и доближи до чиста победа. На полуфиналите той ще се изправи против Андрей Рубльов, който надделя немския квалификант Ян-Ленард Щруф с 6:1, 7:6(5).

Другата полуфинална двойка е Холгер Руне и Яник Синер. 19-годишният датчанин се разправи с номер 3 в схемата Даниил Медведев (Русия) с 6:3, 6:4 за 78 минути. Руне игра впечатляващо на собствен серивс, като в първия сет загуби едвам шест точки. Общо в мача направи три пробива и не даде никакви шансове на съветския си конкурент.

В късния мач от програмата в Монте Карло 21-годишния Яник Синер победи в италианския конфликт с палача на Новак Джокович Лоренцо Музети с 6:2, 6:2 за 75 минути. Синер е първият италианец, достигнал до полуфиналите на „ Мастърс “-а в Монте Карло, след Фабио Фонини, който през 2019-а година завоюва купата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР