Тенджера под налагяне, а не вулкан - промяната отдолу не

...
Тенджера под налагяне, а не вулкан - промяната отдолу не
Коментари Харесай

България в момента - тенджера под налагяне

Тенджера под налагяне, а не вулкан - смяната изпод не води до смяна от горната страна, за да се отпуши и освободи напрежението . Така в студиото на Нова телевизия дефинира политическата обстановка сега в страната социологът Андрей Райчев.

До края на войната в Украйна няма да има смяна, защото съгласно Райчев, външни сили в лицето на " нашите съдружници и сътрудници " крепят устойчиво държавно управление у нас, разглеждайки ни като прифронтова страна.

Бойко Борисов ще продължи да стои и да си чака , най-вероятно моментът на ротацията, като през това време ПП/ДБ ще продължат да носят огромната отговорност и да търпят вреди.
 Бойко Борисов в сглобки не взе участие, ръководството на страната е мъка
Бойко Борисов в сглобки не взе участие, ръководството на страната е мъка

Политическа партия си веят флагове с " Възраждане " и Българска социалистическа партия, а задачата им е единствено да кажат, че мачкат ГЕРБ

Андрей Райчев разяснява и в детайли " загубата " на " Възраждане " , които не са се приспособили към новата обстановка и с неподкрепата на Ваня Григорова са направи пай тактически ход, а не дълъг стратегически . Припознавайки Григорова като директен съперник, са изгубили в тезата на Райчев. Реално партията на Костадин Костадинов на последните избори отбелязва спад и той губи в тактиката си на всеки избори стъпка нагоре и по този начин последователно стигане до властта. " Възраждане " на всички места игра партийно на тези избори, не направи мажоритарна акция, а това на локални избори не работи.

За  Андрей Райчев разяснява, че тя е постигнала задачите си, даже доста повече от упованията си и от упованията на екипа си. Социологът допуска, че нов план в ляво към този момент ще се появи изрично, което слага Българска социалистическа партия в нова обстановка. Ще има смяна в функциите , чака Райчев, като напомни, че до този миг постоянно Българска социалистическа партия е била тази, което приобщава по-малките и отделилите си леви обединения. Сега обаче е друго - Андрей Райчев открои новото в запушеното от Корнелия Нинова ляво пространство. Въпреки това Българска социалистическа партия бележи забележителен триумф на тези избори, въпреки че от резултатите се вижда, че доверието в Българска социалистическа партия по места е по-голямо, в сравнение с към националното управление. В алената партия обаче също предстоят промени и то много скоро - напролет на идната година предстоят избори и там.
 Корнелия Нинова разгласи: Моделът ГЕРБ стартира да се разгражда
Корнелия Нинова разгласи: Моделът ГЕРБ стартира да се разгражда

А Българска социалистическа партия е изцяло консолидирана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР