TECNO представи два нови смартфона от новата си серия SPARK

...
TECNO представи два нови смартфона от новата си серия SPARK
Коментари Харесай

TECNO обяви смартфоните SPARK 20 Pro и SPARK 20 Pro+ със 108MP камери и чип Helio G99

TECNO показа два нови смарт телефона от новата си серия SPARK 20 ー SPARK 20 Pro и SPARK 20 Pro+.

TECNO SPARK 20 Pro разполага със 108-мегапикселова съществена камера, което е доста усъвършенстване спрямо 50-мегапикселовата камера в предшественика му SPARK 10 Pro. 32-мегапикселовата предна камера с 88,9° зрителен ъгъл, 3 температурни режима на светкавицата, и ИИ функционалности подсигурява, че ще можете да вършиме страхотни селфита с него.

TECNO SPARK 20 Pro е основан на процесор MediaTek Helio G99, допълнен от 12 GB RAM с опция за виртуално разширение с още 9 GB с технологията Memory Fusion, както и 256 GB флаш памет. Капацитетът на паметта може да бъде уголемен с още 1 TB посредством microSD карта.

TECNO SPARK 20 Pro се отличава с минималистичен и различим дизайн с 3 кръгли камери с железни, прави ръбове и леко заоблени ъгли. Смартфонът се предлага в синьо, черно и златно със заден панел Glitter Sand 2.0 и зелено със заден панел от еко кожа Magic Skin 2.0.

На собствен ред SPARK 20 Pro + се характеризира с най-хубавото съответствие сред цена и характерности. Смартфонът разполага с закривен 6,8-инчов AMOLED екран с периодичност на освежаване 120 Hz и оптималната бляскавост 1000 нита, съществена камера с резолюция 108MP и процесор MediaTek Helio G99. Това е и първият смарт телефон на TECNO, който се предлага с авансово конфигурираната нова фирмена среда на компанията HiOS 13.6, основана на Android 14.

SPARK 20 Pro+ се характеризира с образован ергономичен дизайн, който разрешава на устройството да лежи комфортно в ръката с помощта на заоблените си под 56,5° ъгъл ръбове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР