Учителка призна в съда, че е глупава“ и е правила

...
Учителка призна в съда, че е глупава“ и е правила
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джойнс казва, че е била „глупава и е правила грешки“, но отрича да е правила секс с ученици

Учителка призна в съда, че е „ глупава “ и е правила „ неточности “, само че отхвърли обвиняванията в секс с двама възпитаници младежи.

30-годишната Ребека Джоунс сподели, че е нарушила разпоредбите за отбрана като учителка в учебно заведение в Голям Манчестър, като е била в контакт с момчетата в Snapchat и по-късно ги е върнала в жилището си в Salford Quays.

Тя към този момент беше отстранена от работа в гимназията и под гаранция за хипотетична полова интензивност с момче А, 15, когато се твърди, че е взела девствеността на второ момче, известно като момче Б, 16, от което по-късно забременя. Нито един от младежите не би трябвало да бъде разпознат, заяви Кралският съд в Манчестър.

Джойнс отхвърля да е имало полова интензивност с момче А, чиято сперма е открита от чаршафите й и че връзката с момче Б е почнала едвам откакто то е напуснало учебно заведение и тя е изгубила работата си като преподавател, тъй че не е осъществено правно закононарушение, защото тя към този момент не е била в позиция на доверие.

Момче B...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР