Русия твърди, че нейната армия е свалила 10 доставени от

...
Русия твърди, че нейната армия е свалила 10 доставени от
Коментари Харесай

Руската армия твърди, че е свалила 10 доставени от САЩ ракети над Крим по време на посещението на Блинкен в Украйна

Русия твърди, че нейната войска е свалила 10 доставени от Съединени американски щати ракети в сряда като върха на Съединените щати посланик е в Украйна, подкрепяйки поддръжката на Америка за страната.

Руското министерство на защитата сподели, че противовъздушната защита е разкрила 10 ракети ATACMS, за които се твърди, че са били ориентирани към Крим рано в сряда и са ги свалили над Черно море, до момента в който държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен беше на посещаване в украинската столица Киев.

Губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев удостовери, че ракетите са били свалени покрай военновъздушната база Белбек, като сподели, че някои от ракетните фрагменти са паднали в жилищни здания области. Те не са предизвикали жертви, съгласно Развожаев.

Украйна е подхванала серия от офанзиви с дронове и ракети против разнообразни цели в Русия, в това число петролни рафинерии и хранилища за гориво, през последните месеци на фона на опита си да отблъсне по-големите си комшия.

Президе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР