Едва ли хората в света, които да не са чували

...
Едва ли хората в света, които да не са чували
Коментари Харесай

Задава се филм за Илон Мъск, кой ще е в главната роля

Едва ли хората в света, които да не са чували името " Илон Мъск " до момента надвишават 10%. Най- продуктивният милиардер и основател освен на Tesla, само че и на куп реформаторски технологии , е обект на внимание всеки минал ден и напълно разумно историята му търси своето място на огромен екран.

След като през есента на предходната година се заприказва за екранизирането на биографията му от Уолтър Айзъксън , в този момент индийското студио A24 удостовери, че планът не е зарязан и скоро ще се пристъпи към реализацията му.
 Илон Мъск
На режисьорския стол ще седне едно от огромните имена в Холивуд, Дарън Аронофск и, фамозен с умеенето си да " изтисква " най-хубавото от хората, с които работи и неслучайно и Натали Портман, и Брендън Фрейзър получиха Оскар за осъществяванията си надлежно в " Черния лебед " и " Китът ".

Тук на дневен ред идва и въпросът " кой ще се ангажира с основната роля във кино лентата, пресъздавайки персонажа на Мъск ".

За момента слуховете спрягат две имена, като самият милиардер не крие благосклонностите си към втория - Брадли Купър и Бенедикт Къмбърбач , нашумял с ролята си на Шерлок в едноименния паметен сериал на BBC, The Power of the Dog и Imitation Game (номиниран за Оскар и за двата).
 Бенедикт Къмбърбач
Иначе това няма да е първата лента, отдадена на живота на известен софтуерен водач . През 2015-та излезе филм за основателя на Apple Стийв Джобс на режисьора Дани Бойл, а пет години преди този момент киноманите видяха и " Социалната мрежа " , разказваща историята на създателя на Фейсбук Марк Зукербърг , дело на Дейвид Финчър. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР