Феновете на Бриджъртън с нетърпение очакват завръщането на хитовия сериал

...
Феновете на Бриджъртън с нетърпение очакват завръщането на хитовия сериал
Коментари Харесай

Никола Кофлан и Люк Нютън от Бриджъртън базират секс сцени на любими моменти от филма с оценка на X

Феновете на Бриджъртън с неспокойствие чакат завръщането на хитовия сериал на Netflix след дълга пауза и третата серия от хитовия интервал драмата ще се концентрира основно върху героя на Никола Кофлан.

Звездата от „ Момичетата от Дери “ Никола, на 37 година, и сътрудника й Люк Нютън, на 31 година, играят съответните герои, лейди Пенелопе Федърингтън и Колин Бриджъртън, а феновете чакат наслаждение от този сериал, защото тяхното солидно другарство най-сетне се трансформира в романтика - като актьорите би трябвало да изиграят няколко секс подиуми на екрана.

Когато сериалът на Netflix се завърне в четвъртък, 16 май, феновете с орлови очи ще видят разгръщането на тяхната любовна история с набор от рисковани секс подиуми, които Никола и Люк са възнамерявали авансово, до момента в който съпоставят любовните подиуми на героите си към обичаните им полови моменти от киното и малкия екран.

Вдигайки капака на това, което следва в тази поредност, Никола разкри: „ Да имаме обединен фронт беше доста значимо за на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР