Млада дама се оплака от агресивно поведение и дори преследване

...
</TD
>Млада дама се оплака от агресивно поведение и дори преследване
Коментари Харесай

Шофьорка: Започнах да му свиря! Отговор: Псуваше ме!

Млада дама се оплака от нападателно държание и даже гонене от страна на водач по улиците на града, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ". 

Ситуацията се е развила на 18-и март, към 18:00 часа.

" С въпросния мъж от тази кола имахме засечка на пътя преди светофара нахлуване в " Кичука ". Мъжът отбива цялата лента, заставайки пред колата ми и слиза да ми изяснява някакви неща след което ми биеше спирачки преди светофара и не ме пускаше да мина, блокира цялата лента до момента в който светофара беше зелен и се смееше безочливо. Започнах да му изсвирвам и да му пущам къси-дълги, след което той потегли след мен и ме преследваше до дома ми ", написа дамата.

Тя добавя, че основава обявата за апел към всички водачи да бъдат по-спокойни и толерантни по пътя.

" Не знам от къде им идва на всички тази експанзия, въпросният мъж беше несъмнено 100 кила, какво щеше да направи в случай че и аз сляза от колата? Ще ме набие ли попадам в всякакви обстановки на пътя всеки ден, пущам и коли от време на време, които не са с преимущество и какво ли още не, тъй като няма по какъв начин, на всеки се случва да му се наложи да му дадат път някъде. ", заключва тя.

Публикацията събра десетки мнения за малко време измежду тях е и " преследвачът ".

" Госпожата жертва изпуска момента, че слязох, с цел да попитам какъв й е казусът, че ме псува и освирква. И изпуска момента, че бях с пуснат мигач, с цел да се престроя в междинна лента. Изпуска обстоятелството, че псувайки и викайки по мен, показваше междинни пръсти. Госпожата не в единствения човек, който живее в квартала и това, че съм карал зад нея не значи, че я преследвам, особено като се има поради какъв брой затворени улици има в квартала. Да се представяш на жертва и да си такава са 2 разнообразни понятия. Пак ви споделям, припомнете си маркировката и къде можете и не можете да карате ", декларира мъжът.

Потребителите на мрежата споделят, че според тях монетата има две страни. 

" Не извинявам държанието на никого от водачите. Чест му прави на момчето, че застана с името си зад спора и отбрани позицията си,но не е оправдана нито неговата,нито експанзията на въпросната госпожа в тази ситуация. Всеки има своята виновност и своята истина, само че в този забързан безпорядък на придвижването, в който всеки прави неточности, толкоз мъчно ли е да проявим повече приемливост, да създадем оправдателен жест с ръка и да продължим. "

" То града се изпълни със купени книжки и всеки е по добър водач от другия. "

" Редовното в Пловдив! Пазете се,случвало се е да ми изкача от знак стоп без да спре въобще, вземам решение да не върша проблем,продължавам,а след което не съблюдава маркировка на светофар и навлиза в моята лента,набива спирачки малко по-надолу и слиза да се надъхва да се бие с мен. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР