Различни публикации в някои медии погребаха жива по-големата сестра Магда

...
Различни публикации в някои медии погребаха жива по-големата сестра Магда
Коментари Харесай

Грозен слух погреба сестрата на Лили Иванова

Различни изявления в някои медии " погребаха " жива по-големата сестра Магда на примата на българската сцена Лили Иванова. Слухът беше опроверган от една от най-близките причтелки на певицата - журналистката Валерия Велева посредством пост в обществените мрежи:

" От известно време една " вест " се върти из жълтите медии, препечатва се и се мултиплицира: " Лили Иванова погреба сестра си в цялостна загадка ", пишат " сътрудниците " и на никого не му идва на разум (или съзнателно не иска) да се обади и да попита в офиса на примата - правилно ли е или не ", разяснява Велева.

" Вместо това четем към този момент и в по-сериозни издания: " Естрадната примадона е спуснала осведомително ембарго по отношение на гибелта на кака си, тъй като не желала да се натоварва ненужно с страсти, които не й носят позитивен заряд ". Е, желая на всички да кажа - ТОВА НЕ Е ВЯРНО! ", съобщи журналистката.

Вярно, че всяка " вест ", клевета или слух към най-голямото име на бг попмузика провокира щур интерес, само че апелирам, ви сътрудници, най-малко спазвайте някакви етични правила. Никой няма да откаже, в случай че попитате, каквото желаете за живота на Лили Иванова. Ами, в случай че видите сестрата на Лили Иванова в публиката на концерта й в Народния спектакъл? Ще се извините ли? Какъв е този хъс да сриваме обществените персони, да омаскаряваме? И докога? Нищо свято не остана! ", написа още Валерия, употребявайки откъс от дневника на Лили Иванова.

Моето оръжие - не се обяснявай за нищо! Презрение без скандал без отговор! Еднократните борби в никакъв случай не са ме интересували. Майката му е да се доказваш. И всяко достижение е връх, който дефинира посоката към идващия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР