Липсата на кворум в заседателната зала на пловдивския общински съвет

...
</TD
>Липсата на кворум в заседателната зала на пловдивския общински съвет
Коментари Харесай

Провали се провеждането на извънредна сесия на ОбС Пловдив

Липсата на кворум в заседателната зала на пловдивския общински съвет провали провеждането на изключителна сесия, свикана поради публично-частното сдружението " Пълдин туринвест " АД. Вносителите на предлагането за изключително заседание  ще внесат ново искане за сесия на 9 януари - денят, в който се организира Общото заседание на акционерите на " Пълдин туринвест " АД, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Както към този момент съобщихме, в залата участват 20 общински съветници, по чиято самодейност се свика изключителното съвещание. " Обръщам се персонално към, да се намеси, в интерес на публичния интерес, да не се харизва този емблематичен пловдивски обект и национална полезност на един човек " - съобщи съпредседателят на " Демократична България ". Местният водач на " Да, България " и ръководител на групата съветници от Демократична България добави, че съветниците от ГЕРБ имат опция да се поправят на идната изключителна сесия. " Дадохме късмет да покажат, че са национално виновна група " - разяснява юристката.

По-рано кметът, запитан за какво отсъстват съпартийците му, отговори: " Не знам, би трябвало да питате тях, всеки носи персонална отговорност. Не мога да прозвъня, аз съм редови член, различен е водачът ". Припомни, че като регионален шеф е върнал тогавашно решение на Общинския съвет за панаира, само че след това то е било прегласувано още веднъж. 

Димитров добави, че в този момент мажоритарният притежател усилва каузи на община Пловдив в смесеното сдружение с 2% и дава терен на територията на панаира за опера на Пловдив. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР