Тази сутрин Карлос Алкарас се превърна в най-младия състезател, който

...
Тази сутрин Карлос Алкарас се превърна в най-младия състезател, който
Коментари Харесай

Алкарас: Усещам огромна подкрепа от зрителите, без тях нямаше да бъда на 1/2-финал

Тази заран Карлос Алкарас се трансформира в най-младия играч, който поредно доближава до полуфиналната фаза както на шампионата в Индиън Уелс, по този начин и на този в Маями. Със своето следващото достижение, младежът още веднъж измести членовете на Голямата тройка от влиятелна ранглиста, което обаче не е изненада за никого, тъй като той демонстрира сериозен напредък в играта си през 2022-ра, а резултатите му на корта сами приказват за себе си.

Днес Алкарас се оправи със съпротивата на различен млад гений в Тура - Миомир Кецманович. Трисетов триумф класира испанеца напред в Miami Open, а в последовалото си изявление посоченият за любимец за купата във Флорида разяснява следното:

" Миомир се показа чудесно във всеки един от предишните си мачове и през днешния ден играта му не отстъпваше. Още преди началото на срещата бях квалифициран за сходна борба, а дуелът ни несъмнено оправда упованията ми. Той беше по-близо до успеха в третия сет, само че съумях да наваксам пасива и се веселя, че още веднъж имам опция да съм на полуфинал.

Чувствам се като че ли вземам участие на шампионат в родината ми - Испания. Не мога да опиша какъв брой доста ме зарежда атмосферата, която се основава от почитателите по трибуните. Без тази поддръжка нямаше да съумея да се класирам измежду последните четирима " - показа Алкарас.

Източник: ATP

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР