Новак Джокович е приел уайлд кард за участие на турнира

...
Новак Джокович е приел уайлд кард за участие на турнира
Коментари Харесай

Изненадващ ход: Джокович прие покана за участие на турнир в седмицата преди Ролан Гарос!

Новак Джокович е приел " уайлд кард " за присъединяване на шампионата в Женева през идната седмица. Сърбинът в никакъв случай не е бил првърженик на това да играе в седмицата преди шампионат от Големия шлем, само че от идния понеделник ще се включи на конкуренцията в швейцарския град, където Григор Димитров беше финалист през предходната година. Причината са незадоволителните резултати на международния номер едно от началото на клей сезона, откакто Ноле започва с доближат полуфинал в Монте Карло, само че след това пропусна да взе участие на Мастърса в Мадрид, а през тази седмица беше отхвърлен от Алехандро Табийо още в третия кръг на конкуренцията в Рим.

За последно Джокович е играл в седмицата преди " мейджър " конкуренция през 2017-та година, когато печели купата в Ийстбърн след успех над Гаел Монфис, само че на Уимбълдън е заставен да се откаже заради травма на 1/4-финалната фаза.

Припомняме ви, че Джокера претърпя противен случай в Рим, при който бутилка изпадна от раницата на почитател и удари 24-кратния първенец от Шлема в главата, като сърбинът свърза точно тази акцидент с ранното си отпадане в италианската столица, заявявайки, че не се усеща по същия метод от този момент насам и има чувството, че някой различен тенисист е влезнал в неговите обувки, само че му беше изработен скенер и стана ясно, че всички терзания са били по-скоро само на психлогическа основа.

Изглежда всички тези фактори тормозят балканеца и той е решил да направи една публична подготовка за Ролан Гарос, а ATP 250 конкуренцията в Женева несъмнено впечатлява със листата си участници си през тази година, тъй като там в игра ще забележим още Тейлър Фриц, Денис Шаповалов, Бен Шелтън, Себастиан Баез, Анди Мъри, Аслан Карацев и някогашния първенец Каспър Рууд, който ще е подложен под номер 2.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР