Тази седмица получаваме ново потвърждение за Resident Evil 4 Remake

...
Тази седмица получаваме ново потвърждение за Resident Evil 4 Remake
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Resident Evil 4 Remake

Тази седмица получаваме ново удостоверение за Resident Evil 4 Remake посредством геймплей, приближаващ от няколко разнообразни източника, сред които 4Gamer, Dengeki Online, Impress Watch и други, обединени в обява на GamingBolt. Кратките видеа ни дават по-добър взор над замъка „ Салазар “, в който Лион и Ашли се бият с няколко от окултната тайфа на Лос Илюминадос, а срещаме също по този начин и самия Рамон Салазар. Получаваме също по този начин и къс фрагмент от борбата с Джак Краузър, която в римейка на играта идва с смяна и то значима. Вместо потреблението на QTE (Quick Time Events) ходове, както офанзивите, по този начин и реализираните блокове зависят напълно от уменията на играча. Представя се за малко и магазина на Търговеца, в който ще може да извършите ъпгрейд на оръжието си или да осребрите плячката си.

Resident Evil 4 Remake ще ви срещне с всички тези места и местоположения, познати ви от оригинала, като Лион и Ашли, Луис Сера и Ада Лонг, Озмънд Садлър и Рамон Салазар. Играта излиза още този месец, за платформите на PlayStation 4 и PS5, Xbox One и Xbox Series X|S, както и за лични компютри на 24-ти. Очаква се и обичаният на мнозина режим Mercenaries също да се появи – под формата на DLC след премиерата на играта. Capcom дават обещание стартирането и на демо по-късно този месец.

Междувременно, сега в Steam тече ликвидация на игри на студиото, където може да грабнете някои в действителност скъпи находки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР