Тъй като кариерното изложение на България за квалифицирани кадри и

...
Тъй като кариерното изложение на България за квалифицирани кадри и
Коментари Харесай

Как да представите бранда си по-най добрия начин на кариерно събитие?

Тъй като кариерното ревю на България за квалифицирани фрагменти и топ гении Career Show 2019 наближава, взехме решение да споделим няколко потребни съвета, които ще Ви оказват помощ да визиите ослепително Вашия бранд по време идващото кариерно събитие.

Отделете време за подготовка

Най-важният въпрос, който би трябвало да си зададете преди събитието, е "Каква е нашата цел? ". След като знаете задачата, ще можете да помислите и върху тактика по какъв начин да я постигнете. Ясната цел е доста значима при премерване на триумфа от вашето присъединяване на събитието.

Разгледайте добре събитието

Осведомете се добре за събитието - кои са другите изложители? Има ли конкурентни компании? Каква е програмата? Знаейки всеки един подробност, може да ви помогне да изградите вашата най-правилна тактика за привличане на претенденти на вашия щанд!

Профилът на претендентите

Повечето кариерни събития са ориентирани към избран профил претенденти. Career Show е ориентирано напълно към квалифицирани фрагменти! Важно е да се запознаете добре с профила, с цел да сте оптимално готови!

По време на събитието

Говорете с колкото се може повече хора - по този начин увеличавате възможностите си да откриете точния човек. Спазвайте приблизителна времева рамка на диалозите - по този начин спестявате доста време! Най-добре да имате прелиминарен скрипт.

Контакт след събитието

Свържете се с участниците, които са ви създали най-силно усещане. Дори да нямате позиция за тях, е добре да установите контакт и топли връзки! В бъдеще това ще ви се отплати!

Измерете резултатите!

Return of investment (ROI) е може би най-важният индикатор за триумф. Не забравяйте да наблюдавате дали сте изпълнили авансово заложените цели и дали имате възвръщаемост на известицията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР