Георги Мамалев е от онези, които не се нуждаят от

...
Георги Мамалев е от онези, които не се нуждаят от
Коментари Харесай

Актьорът легенда Георги Мамалев в навечерието на имения си ден: Превръщаме се в мафиотска държава и ще затъваме все повече

Георги Мамалев е от тези, които не се нуждаят от особено показване, тъй като надали има някой, който да не го познава около изявите му в театъра, киното и паметното за времето си шоу „ Клуб НЛО “. По-младите пък го познават от изявите му в „ Шоуто на Канала “, „ Денсинг Старс “ и „ Байландо “

 

Роденият на 6 май в Мамарчево артист, има и имен ден. Категоричен е, че макар натоварения си работен график и множеството празници през май, все някак ще успее да се оправи. По традиция на имения си ден е с най-близките му хора и тази година има намерение да събере фамилията в дома си, където да се почерпят за негово здраве.

Спазва традицията и по този мотив на трапезата му постоянно има нежно агнешко, салати и доста положително въодушевление.

 

Кръстен е на дядо си Георги и се радва, че точно дядо му надвил, защото баба му Яна доста упорствала той да носи името Янко. Подчертава, че е добре, когато избират име на детето си, родителите да си дават сметка, че то ще порасне един ден. В този ред на мисли, би трябвало да се запитват по какъв начин ще се усеща то с името, което са му избрали.

Напоследък не е получавал предложения за участия във филми и сериали, само че счита това за обикновено, защото функциите за възрастни артисти са малко. Категоричен е, че в случай че го извикат в комедийно предаване, би се съгласил единствено, в случай че си заслужава и добавя, че към днешна дата липсват продукции като „ Клуб НЛО “, „ Каналето “, „ Шоуто на Канала “ и сходни, в които имало чудесни скечове, занимаващи се с властта и корупцията. Убеден е, че от обществото ни доста губи от неналичието на съответен обществен и политически комизъм, а всичко се свежда до едно по-ниско битово равнище.

 

При все, че е изпял към 100 песни, 90 от които на композитора Стефан Димитров, към днешна дата множеството от актьорите, които пеели в „ НЛО “ останали без отчисления за права поради несериозното отношение на „ една доста хубава къдрава жена от някаква музикална компания “. Оказало се, че отминалостта изтекла и никой не ги уведомил, че са се получили средства за тях, въпреки да става въпрос за много сериозна сума. Болно му е, че в белите страни хората на изкуството печелят много от авторско право, до момента в който у нас не е по този начин.

 

Песимист е обаче, че това далавераджийство ще секне, защото не вижда нещо да се е трансформирало в позитивна посока. „ Беден народ сме, само че с доста далавераджии “, заключава Мамалев. Според него обаче най-жалкото е, че хората, измислящи законите, „ са се увъртели в гешефти “. В този ред на мисли отбелязва, че се трансформираме в мафиотска страна от латиноамерикански вид и нищо чудно някой ден да ни кажат: „ Марш от Европейския съюз, нямаме потребност от такива като вас! “. В неговите очи нещата наподобяват толкова безнадеждни, че предвижда, че от ден на ден ще затъваме, до момента в който скъпите и образовани хора ще не престават да напущат страната. Той самият показва, че в случай че бил млад и с хубава специалност, на мига би отишъл да живее в Западна Европа.

 

За разлика от мнозина, той не се оплаква от пенсията си, въпреки да не е максимумът, я дефинира като „ междинна красота “. Не би могъл да каже с акуратност дали може да живее единствено с нея, защото все още има и други приходи – и двамата със брачната половинка му не престават да работят. Допълва, че още няколко години ще е по този начин, пък след това ще му мислят…

 

Още не е съумял да влезе във форма за лятото – желае да смъкна 5 кг., разхожда се в Южния парк, а в най-скоро време има намерение да стартира да плува в басейн. От известно време в дома им не се яде месо като през зимата, а и не се пие доста алено вино.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Мамалев актьор имен ден
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР