Христос воскресе, скъпи сънародници! Пожелавам здраве, мир и любов във

...
Христос воскресе, скъпи сънародници! Пожелавам здраве, мир и любов във
Коментари Харесай

На Възкресение : Мир и любов във всеки български дом пожела президентът

" Христос воскресе, скъпи сънародници! Пожелавам здраве, мир и обич във всеки български дом! Нека светлината и насладата на най-големия християнски празник изпълват сърцата и мислите ни и укрепват взаимното съгласие и толерантността в нашето общество ", написа в профила си във Facebook президентът Румен Радев.

На Великден дано си пожелаем и религия и сили за почтени каузи в наситения с тествания живот на нашето съвремие, които да водят към духовното събуждане и единението на целия народ, показва президентът и добавя:

" Да го създадем с ясното схващане и увереност, че това е дълг и отговорност към България и към живота и ориста на идващите генерации ".

Днес е Великден - Възкресение Христово, именуван празник на празниците. За християните това е най-големият празник, за който подготовката продължава седмици наред - както се готвим да посрещнем безценен на сърцето ни посетител. Подготовката на тялото за празника е посредством пост, а на душата - посредством молитва и духовна настройка към примирение и смирение, върху които трайно се гради любовта към близък, към хората към нас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР