Обвиняем за убийство на мъж в с. Новачене остава в

...
Обвиняем за убийство на мъж в с. Новачене остава в
Коментари Харесай

Убиецът от Новачене остава в ареста

Обвиняем за ликвидиране на мъж в с. Новачене остава в ареста. Това оповестиха от Апелативна прокуратура – София.

Днес съдът прегледа настояването на Окръжна прокуратура – София за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 77-годишния О.Н., притеглен в качеството на обвинен за съзнателно ликвидиране. В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане е открито, че на 11 против 12 май т.г. в с. Новачене, община Ботевград, е убит 57-годишният К.С.

По първични данни гибелта е породена чрез нанесени удари с секира по цялото тяло на жертвата, след което то е било разчленено и изгорено.

Съдебният състав одобри доводите на Окръжна прокуратура – София за съществуване на обосновано съмнение за виновността на обвинения О.Н. Съществува действителна заплаха той да извърши закононарушение и да се укрие. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд, се показва в известието.

О.Н. към този момент е осъждан за междинна телесна щета, сподели през вчерашния ден административният началник на Окръжна прокуратура-София Наталия Николова. По думите ѝ обвиненият не се признава за отговорен за ликвидиране и не дава пояснения. Тя посочи, че ще му бъде назначена съдебно-психологична и психиатрична експертиза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР