Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) съобщиха, че при въздушни удари

...
Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) съобщиха, че при въздушни удари
Коментари Харесай

Израел: Убихме командир на палестинската групировка Ислямски джихад

Израелските сили за защита (ЦАХАЛ) оповестиха, че при въздушни удари е бил погубен пълководец на палестинската терористична формация " Ислямски джихад ", за който се твърди, че е ръководел логистиката на проиранската милиция в граничния град Рафах, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.

Нападението е осъществено източно от Рафах, заяви израелската войска, като посочи, че ЦАХАЛ не престават интервенциите си в разположения в южната част на линията Газа град, както и в централната и северната част на анклава за ликвидирането на палестинската въоръжена формация " Хамас ".

При въздушните удари израелските войски са унищожили и оръжейни хранилища и ракетни позиции на ислямистката формация, заяви ЦАХАЛ. 

Ожесточени боеве се водят от дни в бежанския лагер в град Джабалия, в северната част на линията Газа. 

Израелски бойци са умъртвили няколко бойци при конфликти през последното денонощие, оповестиха тази заран военните. Унищожени са били и няколко тунелни шахти и една ракетна позиция.

Близо до така наречен Коридор " Незарим ", преминаващ почти по средата от източната до западната част на линията Газа, израелските бойци са се сблъскали с бойци, въоръжени с ръчни гранатомети. Според изказването на ЦАХАЛ израелски дрон е ликвидирал врага.

Информацията не може да бъде тествана посредством самостоятелен източник. Коридорът " Незарим " е под контрола на израелските военни, отбелязва ДПА.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР