Сексапилната боксьорка Арабела Дел Бусо преживява кошмарен период от живота

...
Сексапилната боксьорка Арабела Дел Бусо преживява кошмарен период от живота
Коментари Харесай

Сексбомба с разтърсващи признания за живота зад решетките /снимки/

Сексапилната боксьорка Арабела Дел Бусо претърпява призрачен интервал от живота си в пандиза, където лежи от 2 месеца.
Австралийката написа разтърсващо писмо до медиите, в което споделя, че се усеща „ травмирана и насилвана “ от непрекъснатите претърсвания на голо от страна на чиновниците. Красавицата се усеща жертва на полов тормоз.
„ Обиските са освен травматични, само че ме карат да се усещам унизена. Всеки път би трябвало да се събличам пред двама охранители. Единият стои пред мен, другият откъм гърба. След това първо би трябвало да си подвигна сутиена и да си покажа гърдите. След това някой от тях ми смъква бикините до коленете или изцяло, а след това би трябвало да се наведа и да си повдигна единия крайник, а по-късно и другия “, написа обезверената Арабела и добавя, че съзнателно икономисва някои неща от кухнята, тъй като чиновниците на пандиза ще прочетат писмото.
„ Не желаех да знаят някои неща, които биха заплашили моята сигурност. Всеки ден изпитвам такава паника и боязън по какъв начин ще преживея деня “, прибавя боксьорката, чието същинско име е Дона Преускер. Тя се изявява още по-успешно като модел на долни дрехи.
В предишното надарената брюнетка имаше връзка с ръгби звездата Джош Рейнолдс, само че през февруари нещата взеха доста неприятен поврат за нея, откакто бе наказана на 20 месеца затвор за кражба на 52 000 австралийски $ от компания за профилирани грижи по ревматология в Сидни за интервала 2019-2020 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР