Сашко от Перник, който през 2022 г. се изгуби за

...
Сашко от Перник, който през 2022 г. се изгуби за
Коментари Харесай

Отново издирваха Сашко от Перник

Сашко от Перник, който през 2022 година се изгуби за девет дни в гората, беше търсен още веднъж от полиция и жандармерия. За благополучие, момчето бе открито.
Прочетете още
Случило се е към Лозен, а сигнал е подаден малко преди 18 часа, предава bTV.

Полиция и жандармерия, както и екипи на Аварийна помощ към Столична община са извикани на място и са взели участие в издирването на детето

Малко преди 19 часа Сашко е открит, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В началото на ноември 2022 година 12-годишният Александър изчезна. След 9 дни търсене момчето беше открито в труднодостъпната околност „ Червена могила “ до Радомир. Добрата вест беше чакана от цяла България. Съдбата му трогна хиляди българи, които не стопираха да го търсят.

И до момента Александър не може да изясни какво тъкмо е претърпял, защото детето е с аутизъм. Експертите са безапелационни – 12-годишният Сашко от Перник не е бил похитен, а се е изгубил. Той е съумял да оцелее напълно самичък, без храна и без вода, без непозната интервенция. Детето изчезна на в региона на Профилакториума в Перник. Четири месеца по-късно стана ясно, че се е хранил с шипки, ябълки и трева. Успявал е да си откри и вода. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР