Овен Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - надеждата. Не е

...
Овен
Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - надеждата. Не е
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 5 май

Овен

Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - вярата. Не е значителното дали тъкмо това е точната дата или не, значимото е, че всяка година пролетта възкресява вярата за нещо красиво, ново, вдъхновяващо.

Телец

Сутринта на Великден се ражда на ново освен новото утрото, само че живота, любовта и вярата. Споделете чудесата на този празник с обичаните си хора.

Близнаци

Всеки един празник като че ли стопира времето и дава на човек опция да се порадва на мига. Бъдете празника, който желаете да имате.

Рак

" Значението на Великден е, че може да сложиш истината в гроба, само че тя няма да остане там. " както споделя Кларънс У. Хол. Честит празник и помислете над това.

Лъв

Възкресение Христово, най-светлият празник, време да дадете път на светлината в живота си. Днес малко неща ще зависят от Вас, тъй че просто приемете ориста си.

Дева

Другите са значима част от живота, без тях нищо няма да ви се получи. Бъдете толерантни, бъдете отворени за непознато мнение, Великден е въпреки всичко.

Везни

Почивка или не, за задачите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата си вътрешна мощ, с цел да се задействате. Нужна ви е малко повече наслада, не забравяйте, че е Великден - положителното ще победи.

Скорпион

Христос Воскресе. Освободете бремето на тежките мисли и терзания. Вижте по какъв начин Слънцето и изгрява и на вашата уличка, поканете насладата в живота си.

Стрелец

Намерете време за празнуване, Великден ден. На този ден се случват чудеса, бъдете подготвени да ги видите.

Козирог

Често пъти човек не си дава сметка какъв брой мощно са му повлияли първите години в фамилията, маниера и държанието на родителите. Хубав миг да погледнете обратно и във вътрешността към себе си. Ден, в който да прецените кое си коства да запазите, какво да възкресите и да подновите.

Водолей

Безценни са майските дни, толкоз доста живот и вяра носят в себе си. А този ден е Великден, специфичен и несравним. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Риби

Претоварвате се повече от нужното и това неизбежно стартира да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво в действителност желаете и кое е това, което кара сърцето ви да пее? Спомнете си тъкмо през днешния ден в този Великден.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР