Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова призна, че след

...
Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова призна, че след
Коментари Харесай

Натали призна, че е смазана след Денсинг старс

Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова призна, че след присъединяване си в „ Денсинг старс ” е толкоз изтощена, че няма сили за нищо. „ Само хапвам и дремя ”, призна тя в „ Преди обед ”, където се появи още веднъж в компанията на колегата си в танците Димитър Стефанин.

Двамата обаче въпреки всичко са намерили сили да се включат в четвъртък вечер в празненството с другите танцуващи звезди и експерти, отдадено на края на сезона на шоуто.

Димитър също призна, че е отпаднал, тъй като танцовия маратон от 13 седмици е най-дългият спрямо всички останали в другите страни. Стафанин, който е печелил австрийския вид на шоуто съобщи, че в България „ Денсинг старс ” е на доста по-високо равнище. Това се отнася даже и за премиите.

„ В Австрия ни дават една звезда, която е от пластмаса. В България купата е доста по-голяма и обилна ”, разяснява Стефанин, който е взел участие в общо 6 разнообразни издания на конкуренцията.

„ Стигнах до финала единствено поради него ”, призна Натали Трифонова. Двамата споделиха също, че в разнообразни моменти и двамата са желали просто да се откажат от шоуто и най-много от комплицираните хореографии, тъй като са били на ръба на силите и страстите си. В последна сметка обаче са съумели да се стимулират един различен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР