Търговията с акции на Инфинити Капитал на пазар beam започва

...
Търговията с акции на Инфинити Капитал на пазар beam започва
Коментари Харесай

Първа фирма от сектора на недвижимите имоти стъпи на пазар BEAM

Търговията с акции на " Инфинити Капитал " на пазар beam стартира след триумфа на първичното обществено предложение (IPO), в което компанията набра 1 355 516 лв..

" Приветстваме " Инфинити Капитал ", които са първият представител на бранша на недвижимите парцели на пазар beam. Това е удостоверение, че пазарът за напредък е подобаващ и за секюритизиране на портфейли от недвижими парцели на капиталови компании “, съобщи Маню Моравенов, изпълнителен шеф на " Българска фондова борса ".
Размерът на емисията на " Инфинити Капитал " е 1 454 883 лв., разпределен в същия брой акции, като всяка е с номинална стойност 1 лев. Книжата на компанията се търгуват на beam под борсов код INF.
Допълнителната сума, която акумулира " Инфинити Капитал " ще бъде вложена в реализацията на първия план, към този момент като формален притежател и реализатор - комплексът от първокласни жилища „ Аристократ Хилс “.

 

Пазарът за напредък на МСП BEAM 

е специфичен пазар, проведен от " Българска фондова борса " АД, който дава опция за финансиране на активността на дребните и междинни компании в България. Всяка една от тях може да набере до 6 млн. лв. капитал посредством фондовата борса без да се постанова да се приготвя и показва в КФН проспект. 

Пазарът ВЕАМ уголемява опциите за финансиране. Стартъпите получават достъп до финансовите пазари при облекчени процедури. 

Пазарът за напредък на дребни и междинни предприятия BEAM може да обезпечи облаги и на вложителите, в случай че вложат пари в добър план, само че и рискът е по-висок. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР