Свят Четиримата българи убити при стрелба в Чикаго Инцидентът е

...
Свят Четиримата българи убити при стрелба в Чикаго Инцидентът е
Коментари Харесай

Четиримата българи убити при стрелба в Чикаго

Свят Четиримата българи убити при пукотевица в Чикаго Инцидентът е станал в събота към 5 ч. следобяд в жилището на фамилията на улица „ Уест Ървинг Парк ”  Николай Киров 13 октомври 2019, 18:46  Четиримата българи убити при пукотевица в Чикаго
Четиримата българи убити при пукотевица в Чикаго
 Кой печели и кой губи от турската намеса в Сирия
Кой печели и кой губи от турската намеса в Сирия
 Страшни опустошения и жертви след ураган в Япония
Страшни опустошения и жертви след ураган в Япония
 В Русия откриха неповторим елмаз с различен елмаз
В Русия откриха неповторим елмаз с различен елмаз
 Сирийски демократични сили: Турция съживи
Сирийски демократични сили: Турция съживи " Ислямска страна "
 Най-страшният ураган удари Япония, вижте последствията
Най-страшният ураган удари Япония, вижте последствията
 Путин: Не съм щастлив, че НАТО доближава Русия
Путин: Не съм щастлив, че НАТО доближава Русия
 Най-добрите страни за работа за чужденци
Най-добрите страни за работа за чужденци

етирима българи бяха убити в дома им в Чикаго, до момента в който вечеряли. Пета жертва се бори за живота си в болница.

Инцидентът е станал в събота към 5 ч. следобяд в жилището на фамилията на улица „ Уест Ървинг Парк” в Чикаго. Властите не престават да търсят улики.

Според полицията в Чикаго килърът е 67-годишен мъж, строителен служащ, който познавал жертвите. Той живеел в същия комплекс с жилища от 15 години.

В събота вечерта той излязъл от своя апартамент и отишъл до жилището на съседите си българи, които таман вечеряли и разкрил пукотевица.

После мъжът се качил на третия етаж на постройката, където се скарал с жена, живееща там и стрелял и по нея.

Жертвите са жена на 66 години, мъж на 61 години, жена на към 35 години и мъж на към 45 години. Всички са умряли от огнестрелни рани. Друга жена е в сериозно положение и се бози за живота си в локална болница.

Задържаният е употребявал персоналния си револвер при стрелбата. Според полицията мъжът е бил конфликтен и е имал проблеми с гнева, които обаче не са били докладвани от съседите му.

Кметът на Чикаго Лори Лайтфут разяснява убийството в Туитър. Тя съобщи, че стрелбата е „ ужасяваща и съвсем необяснима, само че се случва прекомерно постоянно - не просто тук, само че и в цялата страна”.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Държавата да заплаща ипотеките на младите фамилии  1 Как да си работлив, в случай че работиш от у дома  1 Вижте върху каква заплата ни обезпечават  1 Какви заплати дават на юг и на север от София --> Пaрите ни  Държавата да заплаща ипотеките на младите фамилии Държавата да заплаща ипотеките на младите фамилии  Как да си работлив, в случай че работиш от у дома Как да си работлив, в случай че работиш от у дома  Вижте върху каква заплата ни обезпечават Вижте върху каква заплата ни обезпечават  Какви заплати дават на юг и на север от София Какви заплати дават на юг и на север от София Не пропускай  <br> Борисов: Европейски Съюз да спре да атакува Турция. Вижте за какво <br>
Борисов: Европейски Съюз да спре да атакува Турция. Вижте за какво
 <br> Секс-афера и корупционен скандал преди изборите в Унгария <br>
Секс-афера и корупционен скандал преди изборите в Унгария
 <br> <strong> Гърленски храм-кладенец </strong> - едно изумително място <strong> до София </strong> <br>
Гърленски храм-кладенец - едно изумително място до София
 <br> Арестуваха <strong> Джейн Фонда </strong> в Съединени американски щати <br>
Арестуваха Джейн Фонда в Съединени американски щати
Последни  Четиримата българи убити при пукотевица в Чикаго Четиримата българи убити при пукотевица в Чикаго  Петимата млади принцове, фантазия на всяко момиче Петимата млади принцове, фантазия на всяко момиче  Кениец завоюва Софийския маратон тази година Кениец завоюва Софийския маратон тази година  Арменците в България се подвигнаха на митинг Арменците в България се подвигнаха на митинг  Борисов: Трябва да помогнем на Йордания за имигрантите Борисов: Трябва да помогнем на Йордания за имигрантите  3 предписания, богати на протеин 3 предписания, богати на протеин  Бабата съобщила за малко момиче насилено от мъже на 77 година и 62 година Бабата съобщила за малко момиче насилено от мъже на 77...  Кой печели и кой губи от турската намеса в Сирия Кой печели и кой губи от турската намеса в Сирия  Мината Да останеш 69 дни подземен: историята на едно избавление  Страшни опустошения и жертви след ураган в Япония Страшни опустошения и жертви след ураган в Япония  В Русия откриха неповторим елмаз с различен елмаз В Русия откриха неповторим елмаз с различен елмаз  Почина огромният български музикант Милчо Левиев Почина огромният български музикант Милчо Левиев  Mercedes-AMG GT Coupe R Pro Топ 5 най-скъпи и най-достъпни коли на салона в...  Двама 70-годишни изнасилили малолетно момиче Двама 70-годишни изнасилили малолетно момиче  Мъж скочи през терасата, с цел да се избави от пожар в дома си Мъж скочи през терасата, с цел да се избави от пожар в дома...  Сирийски демократични сили: Турция съживи Сирийски демократични сили: Турция съживи " Ислямска...  Арестуваха мъж за търговия с гласове Арестуваха мъж за търговия с гласове  Хванаха деца да крадат от новооткрития сектор на Хванаха деца да крадат от новооткрития сектор на...  Зеленчукът - витаминозна бомба за мъжете Зеленчукът - витаминозна бомба за мъжете  <p><strong>Най-страшният </strong>тайфун удари Япония, споделя българин&nbsp; &nbsp;</p> Най-страшният ураган удари Япония, споделя... Всичко от през днешния ден Виц на деня Отегчен мъж се върти в книжарницата. - Моля Ви, препоръчайте ми нещо за четене! - Мога да ви предложа "Камасутра ". - А нямате ли нещо… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ  Путин за Грета Тунберг: Може да ви отчайвам, само че … Водещи вести  Борисов: Трябва да помогнем на Йордания за имигрантите Борисов: Трябва да помогнем на Йордания за имигрантите  Арменците в България се подвигнаха на митинг Арменците в България се подвигнаха на митинг  Бабата съобщила за малко момиче насилено от мъже на 77 година и 62 година Бабата съобщила за малко момиче насилено от мъже на 77 година и 62 година  Почина огромният български музикант Милчо Левиев Почина огромният български музикант Милчо Левиев  Петимата млади принцове, фантазия на всяко момиче Петимата млади принцове, фантазия на всяко момиче  3 предписания, богати на протеин 3 предписания, богати на протеин  Mercedes-AMG GT Coupe R Pro Топ 5 най-скъпи и най-достъпни коли на салона в София  Кениец завоюва Софийския маратон тази година Кениец завоюва Софийския маратон тази година  Мината 69 дни подземен: историята на едно избавление  Двама 70-годишни изнасилили малолетно момиче Двама 70-годишни изнасилили малолетно момиче  Мъж скочи през терасата, с цел да се избави от пожар в дома си Мъж скочи през терасата, с цел да се избави от пожар в дома си  Арестуваха мъж за търговия с гласове Арестуваха мъж за търговия с гласове
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР