Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън напомни за своята

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън напомни за своята
Коментари Харесай

Хамилтън: Мнението на Розберг няма тежест в живота ми

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън подсети за своята омраза с някогашния си съотборник в Мерцедес Нико Розберг. Британецът съобщи, че мненията, които германецът показва в качеството си на влогър, нямат никакво въздействие върху неговия живот.

Розберг, който съумя да надвие британеца за купата през 2016 година, а по-късно се отдръпна, сега се изявява и като анализатор на Ф1 редом с другите си задължения. Някогашният играч постоянно обогатява със наличие своя канал в Ютуб и не пропуща да разяснява всеки минал старт. По мотив успеха на Хамилтън в Гран При на Унгария германецът съобщи, че неговият бивш добър другар е преувеличил до каква степен е бил обиден от вируса, който изкара по време на ГП на Германия.

„ Никога не съм следил неговия блог. Той няма никакво въздействие върху живота ми”, разяснява Хамилтън след Будапеща. „ Дали е прав или не – това не ме интересува, въпреки че той има право да изрича мнението си. Мисля, че моите статистики и резултати приказват сами за себе си.”

„ Винаги има хора, които не са имали триумфи като моите и които желаят да приказват. Това е окей. Веднъж четох една книга и вътре пишеше, че когато хората приказват неприятно за теб, не трябва да го приемаш персонално, тъй като те в действителност приказват за самите себе си”, разяснява 34-годишният Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР