Сутринта на сватбата на принц Хари и Меган Мaркъл започна

...
Сутринта на сватбата на принц Хари и Меган Мaркъл започна
Коментари Харесай

Последни приготовления за кралската сватба

Сутринта на сватбата на принц Хари и Меган Мaркъл стартира с предстоящата еуфория, която не е пускала Англия към този момент няколко седмици. От двореца Кенсингтън разгласиха няколко фотоси в обществените мрежи, с които демонстрираха по какъв начин текат последните мерки за венчавката.

Staff at The Royal Mews apply their final touches, ahead of tomorrow’s #RoyalWedding.

Find out more about the horses and carriages that will be used: https://t.co/LDnofYXlba pic.twitter.com/Yx6ufe7SQ0
— The Royal Family (@RoyalFamily) 18 май 2018 година

Конете, които ще теглят каляската на младоженците , към този момент са сресани и приведени в съвършен тип, заслужен за достойнството, която им е отредена. Църквата Сейнт Джордж, в която принц Хари и Меган Маркъл, е с обилна цветна декорация в бяло.

Flowers adorn the walls of St George's Chapel at Windsor Castle ahead of the wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle #RoyalWedding pic.twitter.com/mkDWSVSBLH
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 19 май 2018 година

Замъкът Уиндзор е обкръжен е искащи да видя събитието на годината онлайн , а дребното британско градче гъмжи от полицейско наличие.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle: Titles Announcement #RoyalWedding https://t.co/wyl0J7eW0g
— The Royal Family (@RoyalFamily) 19 май 2018 година

Кралският двор удостовери, че младоженците ще носят купите херцог и херцогиня на Съсекс , както се говореше от дълго време. Това автоматизирано значи, че принц Хари ще бъде почетен с купата херцог от кралица Елизабет Втора по време на сватбената гала, както се случи преди седем години и с принц Уилям.

Сватбената гала ще стартира към 14 часа българско време , а два часа по-рано гостите ще стартират да идват в замъка Уиндзор. Принц Хари и Меган Маркъл ще са 16-та кралска двойка, която ще се венчае в дребното градче на 30-на километра от Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР