Макар да не обича да разкрива много за личния си

...
Макар да не обича да разкрива много за личния си
Коментари Харесай

Как изглеждат трите дъщери на Марк Зукърбърг и Присила Чан

Макар да не обича да разкрива доста за персоналния си живот, напълно неотдавна Марк Зукърбърг имаше специфичен мотив да показа прочувствените си моменти. По мотив 40-тия си рожден ден милиардерът и основен изпълнителен шеф на Meta е качил поредност от фотоси, с които издава по какъв начин е отпразнувал персоналния си празник.
 Марк Зукърбърг на 40
Марк Зукърбърг в 25 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

От поста му в Instagram излиза наяве, че е прекарал деня дружно със фамилията си и други свои близки. В описанието към фрагментите той споделя, че брачната половинка му  му е провела празненство, за което е пресъздала няколко от значимите за него места в ранните му години.

На първите фотоси виждаме  до остарял настолен компютър от 90-те, както и в стая, наподобяваща на общежитието му в Харвард, в която е дружно с. Следват още фрагменти на стаята, в която се е научил да написа код, както и на първия си апартамент, в който е имал единствено матрак на пода, в очакване Фейсбук да доближи 100 милиона консуматори.

По-нататък създателят на обществената мрежа е споделил и фотография, на която е пресъздадена обичаната му пицария в Кеймбридж, Масачузетс, където се майтапи, че " на процедура е живял ", до момента в който е бил студент. Там го виждаме в компанията на цялото му семейство - брачната половинка му  и трите им дъщери - Максима (8 г.), Август, (6 г.) и Аурелия (13 м.).

На идната фотография  отново е дружно с две от по-големите си девойки, на които демонстрира стаята, в която е израснал, както написа самият той в поста си.

В персоналния си профил брачната половинка му  е качила още една порция фрагменти от отпразнуването на рождения ден, в това число и един, в който двамата са заобиколени от децата си и си разменят целувка.

" Марк нормално не позволява да върша нещо огромно за рождения му ден, само че за 40-ия му празник ми беше разрешено да провеждам празненство, стига нашите другари и семейство също да се забавляват на негов тил. Всички се забавлявахме! Да кажем, че никой не страдаше от липса на материал ", написа шеговито Присила Чан към Instagram поста си.
 Марк Зукърбърг с брада - истинка или не е новата визия на милиардера
Марк Зукърбърг с брада - истинка или не е новата визия на милиардера

Снимката, която разбуни духовете в обществените мрежи

След това продължава с благо послание за брачна половинка си Марк Зукърбърг: " Шегата настрани, като си напомням 21-те рождени дни на Марк, които сме прекарали дружно, едно от обичаните ми неща в Марк е по какъв начин той в действителност, в действителност има вяра в хората. Той вижда капацитета във всички нас. Нямам концепция какви завършения предстоят, само че аз съм тук за всички тях. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР