Зрителите на Gogglebox са забелязали огромен детайл в детска снимка

...
Зрителите на Gogglebox са забелязали огромен детайл в детска снимка
Коментари Харесай

Звездите на Channel 4 Gogglebox изглеждат неузнаваеми, докато феновете са зашеметени от огромни детайли в сладка ретроспективна снимка

Зрителите на Gogglebox са забелязали голям подробност в детска фотография на сериалните митове Ели и Изи Уорнър – и включва дребната щерка на последната, Беси.

Сестрите се появяват в риалити сериала на Channel 4 от 2015 година и от този момент вземат участие в шоуто със съответните им деца, които се появяват спорадично. Но през март почитателите на Ели в Instagram бяха съвсем уверени, че Беси се появява в един от нейните постове.

В кадър, споделен в платформата на обществените медии през март 2024 година, с цел да разпространява иден епизод на Gogglebox, Ели театралничи със фамилното куче на дивана им, със свински опашки и пуловер на розови райета, до момента в който по-малката й сестра Изи може да се види на назад във времето в сако на цветя.

Много от 495 000 почитатели на Ели по това време бяха възхитени от ретроспективната фотография на звездите от Gogglebox с едно надпис: „ Не съм се трансформирала малко “. Друг добави: " Тази фотография наподобява като през вчерашния ден. " Друга група почитатели обаче не можеха да повярват на очите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР